De beste provider van 2019

Wie de beste internet provider is voor jou, heeft natuurlijk te maken met je persoonlijke voorkeur. Maar om je een goed beeld te geven welke providers tot de 'top' behoren, kijken wij ieder jaar welke provider wordt uitgeroepen tot algemeen de beste internet provider door de Consumentenbond en Tweakers. Dit kan jou helpen een betere keuze te maken. De beste internetprovider van 2019 is KPN.

Op basis van de beoordelingen van de Consumentenbond en de Tweakers Awards 2018/2019 komt KPN gemiddeld als algemeen de beste provider uit de bus met een gedeelde tweede plaats. Daarnaast hebben we gekeken naar de prijs, extra diensten en de service van de provider. Zo biedt KPN de meeste extra (en gratis) diensten aan, een ruime keuze uit (A)DSL- en glasvezel abonnementen tot een snelheid van 500 Mbit/s glasvezel internet.

XS4ALL logo
2017
T-Mobile logo
2018
KPN logo
2019

Hoe bepalen wij de beste?

Wij bepalen wie de beste internet provider is op basis van de jaarlijkse beoordelingen van de Consumentenbond voor de beste alles in 1 provider en de Tweakers Awards. Daarnaast leggen we deze beoordelingen naast een aantal criteria die volgens ons de speerpunten zijn voor de beste internet provider. Deze criteria zijn: de betrouwbaarheid van de internetverbinding, de klantenservice, extra (gratis) diensten en prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe bepalen wij de beste internet provider
Vergelijk Keurmerk
Consumentenbond beoordeling
Tweakers keurmerk

Beste internet en TV provider

De beste internet en TV provider van dit moment is eveneens KPN. Je kijkt bij KPN standaard naar een tv-zenderpakket van maar liefst 76 zenders, waarvan 51 in HD, bij zowel een (A)DSL als glasvezel internet abonnement. Daarbij krijg je altijd standaard toegang tot de Live TV app van KPN, zodat je altijd en overal lekker weg kunt kijken. En bedien je je tv zoals jij dat wilt met standaard video on demand.

beste internet provider expert

TIP: Met KPN kun je naast digitale televisie op bijna iedere postcode ook kiezen voor Digitenne. Dat is draadloos tv kijken via de ‘lucht’. Daarmee kun je overal binnen het dekkingsgebied van KPN zonder gedoe met kabels, tv kijken.

Kies je voor sneller internet van KPN vanaf 100 Mb/s (A)DSL tot 500 Mb/s glasvezel, dan biedt KPN nog véél meer tv plezier. Zo biedt KPN je de mogelijkheid je tv-pakket uit te breiden met de landelijk nieuwe 4K tv-dienst wanneer je kiest voor het razendsnelle glasvezel internet. Dit is televisie kijken in haarscherp beeld! Kies je bovendien voor het allersnelste glasvezel internetabonnement van KPN, dan krijg je er een gratis tweede tv-ontvanger erbij.

Lees meer over de beste

Beste provider voor alleen internet

Ben je op zoek naar alleen internet? En ben je benieuwd welke internet provider op jouw adres als beste uit de bus komt? Vergelijk dan met behulp van de postcodecheck alle internet pakketten en vind de provider met de beste kwaliteit, snelheid en prijsverhouding op jouw adres.

Beste internet

Beste provider alles in 1

Wil je niet alleen de beste kwaliteit internet, maar ook het beste tv-pakket? Vul dan de postcodecheck in en ontdek welke internet provider de beste alles in 1 provider is op jouw adres. Bij de beste alles in 1 provider kijk je je favoriete programma’s en series on demand en in HD-kwaliteit, kun je meerdere tv’s aansluiten en heb je de mogelijkheid tot het uitbreiden van je tv-pakket met extra zenders.

Beste Alles in 1