Ik vind deze pagina handig:
De beste internet provider 2016 / 2017
Beste Internet Provider

Door de prijs en de inhoud van een internet abonnement te combineren krijg je het beste internet abonnement. Als je kiest voor de beste internet provider krijg je het meeste waar voor je geld.

De beste pakketten bestaan uit een hoge internetsnelheid, lage tarieven voor bellen en veel digitale en HD zenders. Dit allemaal natuurlijk voor een lage prijs. Daarnaast spelen de ervaringen van consumenten een rol in de bepaling van de beste internet provider.

Winnaars 2015 / 2016:
logo Tele2 logo Telfort logo Vodafone

Beste internet provider: internet & tv 

Internetprovider Tele2 biedt momenteel het meest waar voor je geld als je op zoek bent naar een los internet abonnement. Bij Tele2 kan men kiezen uit 2 internetsnelheden, namelijk 20Mbit of 50Mbit. Het beste abonnement om te nemen is het 50Mbit abonnement, hiervoor betaal je slechts € 25,- per maand. Dit abonnement is prima geschikt om mee te surfen en online filmpjes mee te kijken. Wil je super snel internet, kijk dan op de snelste internet provider.

Beste internet provider logo Tele2 Tele2 Internet tot 50Mb/s
50Mbit/5Mbit
Uitleg: 50Mbit internet
Actie: Eerste 3 maanden € 10,-
€ 25,00
per maand


Internet & Televisie

Ook als je op zoek bent naar een internet en televisie abonnement, is Telfort de beste keuze. Steeds meer mensen kiezen voor een internet en tv abonnement aangezien de vaste telefoonlijn niet tot nauwelijks meer gebruikt wordt. Voor iets meer dan € 36,- in de maand kan je gebruik maken van 40Mbit internet en interactieve televisie met live tv pauzeren.

Beste internet provider
logo Telfort

Telfort Internet en Televisie
40Mbit/4Mbit
Uitleg: 40Mbit internet en interactieve televisie met live pauzeren

€ 36,50
per maand


Beste Alles-in-1 internet provider

Internet aanbieder Vodafone heeft zowel het goedkoopste als het beste alles in 1 pakket. Deze internetprovider is nog niet lang actief op de vaste internetmarkt maar zet zich wel gelijk in de schijnwerpers. Voor € 49,50 per maand krijg je maar liefst 80Mbit internet, voordelig bellen en interactieve televisie. Voor dit pakket betaal je de eerste 6 maanden slechts € 29,50 per maand.

Snelste internet provider / beste internet provider
logo Vodafone
Vodafone Alles in 1 Supersnel
80Mbit/8Mbit
Uitleg: 80Mbit internet, interactieve televisie en voordelig bellen.
Actie: Eerste 6 maanden € 29.50
49,50

per maand


 
 
U bent hier  :Home arrow Beste