Goedkoopste internet provider top 3

Ga jij bij jezelf regelmatig na of je internetabonnement nog voldoet aan je wensen? Vind je dat je er veel voor moet betalen? Dan ben je echt niet de enige. We proberen allemaal jaarlijks onze vaste lasten zo laag mogelijk te houden en je internet abonnement is immers ook een maandelijks terugkerende kostenpost, waar je liever niet teveel voor betaalt.

Laat ons je daarom helpen het goedkoopste internet van dit moment te vinden, dat aansluit op jouw situatie. We hebben een top 3 voor je klaar staan, voor je zowel de goedkoopste ADSL als kabel en glasvezel internet deals vindt.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de postcodecheck hiernaast in te vullen, om te zien welke internetverbinding op jouw adres leverbaar is ιn een keuze maken.

Navigeer naar :

Goedkoopste internet provider

Wil je alleen een internetverbinding thuis waar je niet teveel voor betaalt? Zoek dan niet langer verder en check meteen het overizcht van de goedkoopste internet abonnementen dat hier onder voor je klaar staat.

Goedkoopste ADSL internet provider

Het goedkoopste ADSL internet van dit moment vindt je bij Tele2. Voor Internet Light betaal je een vaste lage prijs. Je krijgt een download snelheid van 20 Mb/s wat dit abonnement zeer geschikt en betaalbaar maakt voor de lichte tot gemiddelde internetgebruiker. De looptijd van het contract is 12 maanden en je betaalt eenmalig €25 euro aansluitkosten.

1 logo Tele2 Tele2 Internet Light
20 Mb/s download
2 Mb/s upload
€ 22,00
per maand
Meer info

Goedkoopste Kabel internet provider

Wie op zoek is naar het goedkoopste kabel internet, vindt dit bij Ziggo. Met Internet Start krijg je een download snelheid van 40 Mb/s via de kabel. Een prima snelheid bij gemiddeld gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd. Kies je voor snel en stabiel internet via de kabel, dan krijg je momenteel de eerste drie maanden maar liefst €8,55 korting per maand! Televisie krijg je bij kabel initernet er standaard bij en betaal je niks extra's voor. Wel vraagt Ziggo eenmalig €19,95 activatiekosten.

1 logo Ziggo Ziggo Internet Start
40 Mb/s download
4 Mb/s upload
Eerste 3 maanden €34,95/maand
€ 43,50
per maand
Meer info

Goedkoopste Glasvezel internet provider

Kies voor NLEx Glasvezel internet wanneer je op zoek bent het goedkoopste glasvezel internet pakket. Met 50 Mb/s download- en upload snelheid krijg je meer dan voldoende internetsnelheid voor deze aantrekkelijk lage prijs. Met glasvezel heb je gegarandeerd altijd zeer snel en stabiel internet. Bovendien krijg je nu de eerste 9 maanden nog eens €2,50 korting per maand!

1 logo NLE NLE GLasvezel internet
50 Mb/s download
50 Mb/s upload
Eerste 9 maanden voor €33,50/maand
€ 36,00
per maand
Meer info

Kan mijn internet abonnement goedkoper?

Dagelijks vergelijken honderden consumenten internetproviders met elkaar en stappen zo nodig over van provider. Grote kans dat je ergens anders minder betaalt. En waarom zou je ook niet minder betalen als het goedkoper kan? Niemand betaald toch graag te veel?

Een los internet abonnement hoeft helemaal niet duur te zijn. Het goedkoopste internet is al verkrijgbaar vanaf € 22,00 per maand.

Je betaalt bij de meeste providers in veel gevallen niets extra voor je modem. Daarnaast bieden enkele providers je zelfs leuke extra’s zoals een gratis tablet of gratis Wifi versterker.

Ook krijg je van de meeste providers gedurende een deel van de looptijd van je contract een maandelijkse korting aangeboden. Zo wordt internet vergelijken wel heel aantrekkelijk!

Tip! Nog een reden om te kijken of je huidige abonnement goedkoper kan:

Wist je dat je extra prijsvoordeel krijgt wanneer je naast internet, ook TV en bellen afneemt in een alles-in-1 pakket? Extra gunstig is het combivoordeel van Telfort en KPN Compleet. Beide geven je € 5,- korting per maand wanneer je je alles-in-1 pakket combineert met een mobiele telefoon abonnement.

Extra tip! We laten je niet alleen het goedkoopste internet zien, je zult ook regelmatig aanbiedingen voorbij zien komen. De meeste aanbiedingen hebben maar een beperkte tijdlimiet. Wacht daarom niet te lang met het reageren op aanbiedingen. Het zou zonde zijn als je een aanbieding moet missen toch?

Zijn snelheid en kwaliteit van je internet minder belangrijk? En gaat het je puur en alleen om de kosten? Op deze pagina helpen wij je om de goedkoopste internet provider te vinden. We hebben een selectie gemaakt van de goedkoopste internet abonnementen van dit moment.

Let wel op: Bij sommige abbonementen betaal je eenmalige aansluitingskosten. Ook krijg je bij bepaalde abbonementen aantrekkelijk welkomstkortingen. Deze korting is altijd tijdelijk. Je betaalt na afloop gewoon weer het volledige maandtarief. Daarom kan de gemiddelde maandprijs iets hoger ligger.

Goedkoopste internet en tv provider

Ben je niet alleen opzoek naar het goedkoopste internet, maar wil je ook TV kunnen kijken? Laat de keuzestress dan maar achterwege, want wij hebben het aanbod al voor je gefilterd op de top 3 van goedkoopste internet en TV abonnementen per internetverbinding.

Een keuze maken kost je zo nog maar weinig tijd, en met de tijd die je daardoor overhoudt kijk je eerder naar de leukste TV programma's, films en series.

Goedkoopste ADSL internet en televesie provider

Wie het aller voordeligst wil kunnen internetten ιn televisie kijken, is bij Tele2 aan het juiste adres. Bij internet light & TV krijg je een internetverbinding van 20 Mb/s en een gemiddeld zenderpakket met 35 TV zenders, waarvan 19 in HD kwaliteit. Een prima abonnement voor wie niet al te zwaar wil internetten en daarnaast TV wil kijken voor een gemiddelde prijs. De eerste 6 maanden krijg je €4 korting per maand!

1 logo Tele2 Tele2 Internet Light & TV
20 Mb/s download
35 Zenders (19 HD)
€ 30,00
per maand
Meer info

Goedkoopste Kabel internet en tv provider

Omdat Ziggo via de kabel standaard internet plus televisie levert, zit er geen verschil tussen het goedkoopste internet met of zonder TV. Je betaalt hiervoor hetzelfde. Met het Ziggo voordeelpakket haal je 48 TV zenders in huis, waarvan 28 in HD. Bovendien zit bij Ziggo video on demand standaard inbegrepen. Zo heb je de keuze uit een ruim aanbod de nieuwste films en tv-series.

1 logo Ziggo Ziggo Internet Start & TV
40 Mb/s download
81 Zenders (37 HD)
Eerste 3 maanden €34,95/maand
€ 46,50
per maand
Meer info

Goedkoopste Glasvezel internet en tv provider

Is het goedkoop glasvezel internet met televisie dat je zoekt? Dan is het NLEx Glasvezel internet 50Mb/s en TV de voordeligste keuze. Je krijgt naast super snel stabiel internet ook een zeer uitgebreid TV zenderpakket met 70 zenders, waarvan maar liefst 44 in HD. NLEx maakt daarnaast gebruikt van het vertrouwde netwerk van KPN. Je krijgt de eerste 9 maanden van de 12 maanden €10 euro korting!

1 logo NLE NLE GLasvezel internet en TV
50 Mb/s download
70 Zenders (44 HD)
Eerste 9 maanden voor €33,50/maand
€ 43,50
per maand
Meer info

Goedkoopste Alles in 1 provider

Spreekt een goedkoop alles in 1 pakket jou aan? Geen gedoe en gewoon alle diensten bij ιιn provider? Dan is het goed om te weten dat je op haast alle alles in 1 paketten een flinke korting kunt pakken.

Wil je zowel kunnen internetten, TV kijken en bellen voor de laagste prijs? Check dan het overzicht hieronder. Jij hoeft niet langer te zoeken, dat hebben wij al voor je gedaan. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

Goedkoopste ADSL alles in 1 provider

Wil je op jouw adres een alles in 1 pakket met ADSL? Dan ben je met NLEx Alles in 1 het goedkoopst uit. Je krijgt maar liefst 100 Mb/s internetsnelheid, 70 TV zenders, waarvan 44 in HD en belt tegen een vast laag tarief. Wil je naast lekker zappen ook wel eens een goeie film of serie kijken? Dat kan bij dit pakket met video on demand. Bovendien krijg je bij de looptijd van dit contract van 12 maanden gewoon 9 maanden €10 korting! Kortom: je krijgt echt veel voor weinig!

1 logo NLE NLEx Alles in 1
100 Mb/s download
70 Zenders (44 HD)
0,10 cent/min
Eerste 9 maanden €29,95/maand
€ 39,95
per maand
Meer info

Goedkoopste Kabel alles in 1 provider

Wie een alles in 1 pakket zoekt met ιcht veel TV zenders kan het beste kiezen voor Ziggo Alles in 1 Start. Met 81 TV zenders, is er altijd wel iets te kijken wat bij je in de smaak valt. Ook bij Ziggo krijg je video on demand, wil je ook wel eens de nieuwste films en series kijken. Met 40Mb/s internetsnelheid via de kabel, heb je een ruime en stabiele internetsnelheid voor gemiddeld gebruik. Ziggo verwelkomt haar nieuwe alles-in-1 klanten met 3 maanden €12,55 korting!

1 logo Ziggo Ziggo Alles in 1 Start
40 Mb/s download
81 Zenders (37 HD)
0,11 cent/min
Eerste 3 maanden €34,95/maand
€ 47,50
per maand
Meer info

Goedkoopste Glasvezel alles in 1 provider

NLEx is riant met haar Alles in 1 pakketten. Niet alleen voor ADSL is ze het goedkoopste, ook wanneer je glasvezel internet wil, is NLEx de goedkoopste. Met 50 Mb/s krijg je weliswaar iets minder downloadsnelheid dan met een ADSL verbinding, maar met een glasvezel verbinding hoef je je echt geen zorgen te maken. Je verbinding is supersnel en stabiel. Je betaalt alleen de laatste 3 maanden maar 43,50, want de overige 9 maanden krijg je €10 korting!

1 logo NLE NLE Alles in 1 GLasvezel
50 Mb/s download
70 Zenders (44 HD)
0,10 cent/min
Eerste 9 maanden voor €33,50/maand
€ 43,50
per maand
Meer info

Twijfel je of het goedkoopste internet al dan niet bij je past? Zijn kwaliteit en snelheid minstens zo belangrijk? Kijk dan verder. We hebben namelijk ook een top drie selectie van de beste internet provider en snelste internet provider.

 
 
U bent hier  :Home arrow Goedkoopste