De NLE is deze maand begonnen met het leveren van Internet, TV en bellen onder de naam NLEx. De Energie aanbieder heeft de keuze gemaakt om ook de telecom markt in te gaan. De nieuwe provider komt de markt in met scherpe abonnementen, en is officieel de eerste aanbieder van zowel telecom en energie.

De eerste aanbieder van Telecom én Energie

Provider NLEx gaat internet, TV en bellen aanbieden via het netwerk van KPN. NLEx wil de nieuwe beste internet provider worden. Dit doet de NLEx door alle zaken binnen het huis aan te bieden. Zo heb je als consument al je zaken in en om het huis bij één provider. Bij de abonnementen zijn TV en bellen gratis inbegrepen. Per abonnement krijg je standaard een Modem en gratis WiFi-versterker.

DSL en glasvezel provider

Er worden bij de NLEx twee verschillende basisabonnementen aangeboden. Via koperaansluiting (DSL) en via glasvezel. Via DSL heb je een alles-in-1 pakket vanaf €29,95 tot maximaal 100 Mbit/s aan internetsnelheid. Let er wel op dat de internetsnelheid kan verschillen per locatie. Je betaald in elk geval €29,95. In de postcodecheck van de NLEx wordt er aangegeven welke snelheid haalbaar is op jouw locatie. Glasvezel internet is er vanaf €43,50 tot en met €67,50. Met internetsnelheden die beginnen bij 50 Mb en oplopen naar 500 Mb download én uploadsnelheid.

NLEx internet aanbieding

Digitaal TV en onbeperkt bellen

Voor internet en bellen zijn er uitgebreide keuzemogelijkheden. In het standaard TV pakket vind je 70 tv-zenders waarvan 30 in HD-kwaliteit. Voor de TV-liefhebbers is er ook TV plus. Je krijgt 35 zenders boven de huidige 70 en de mogelijkheid om programma’s tot 10 dagen terug te kijken. Beide pakketten zijn aan te vullen met extra pakketten zoals FOX-sports en Film1. Bellen is standaard inbegrepen en kost 10 cent per minuut. Voor onbeperkt bellen betaal je €5,- extra per verbindingstype (vast, mobiel & buitenland).