Een alles in 1 pakket combineren met een mobiel abonnement via je internetprovider. Dit levert je extra kortingen of leuke extra’s op.

Steeds meer internet providers bieden quad play pakketten aan. Een quadplay pakket, is zoals het als zegt een pakket waarbij 4 diensten gecombineerd worden. Het gaat hierbij om televisie, vaste telefonie, vast internet en mobiele telefonie. Door al deze diensten af te nemen bij een vaste internetprovider, krijg je leuke kortingen of mooie extra’s. Daarnaast is het zeer prettig dat je dan een vast aanspreekpunt hebt voor al je diensten.

De beste internet provider die 4 in 1 pakketten aanbiedt

De internetproviders die actief inzetten op een quadplay pakket, zijn Telfort en KPN. Ook kabelprovider Ziggo en UPC bieden tegenwoordig mobiele abonnementen aan, die alleen beschikbaar zijn voor klanten die al een internet abonnement hebben. Bij Ziggo en UPC levert het combineren van de diensten echter niet echt leuke extra’s op. Internetprovider Tele2 heeft ook mobiele abonnementen maar, biedt deze niet aan in combinatie met een vast alles in 1 pakket. XS4ALL biedt helemaal geen mogelijkheid van mobiele abonnementen.

De voordelen bij het combineren van vast en mobiel

Internetprovider KPN is actief bezig met het promoten van KPN compleet, het alles in 1 pakket die vaste diensten combineert met mobiel. Hierover verschijnen tal van reclames op tv en ook online vind je hier veel over terug. Als je bij KPN kiest voor compleet, dan krijg je veel leuke extra’s. Combineer je een alles in 1 pakket met 1 mobiel abonnement dan krijg je :

  • Verdubbeling van de bundel: Je belminuten, sms’jes en data worden verdubbeld. Heb je een abonnement met 300 min/sms’jes en 500MB, dan krijg je dan 600 min/sms’jes en 1GB internet.
  • Gratis pluspakket: 40 extra zenders en vele series en films.
  • Gratis onderling bellen: Onderling gratis bellen met tot 10 mobiele en vaste nummers per adres.

Combineer je het alles 1 pakket met twee of meer mobiele abonnementen, dan krijg je ook nog 5 euro korting per maand op je abonnement. Je kan dan ook je databundel delen met anderen.

Ook internetprovider Telfort biedt leuke extra’s aan als je een alles in 1 pakket combineert met mobiele diensten. Bij telfort kan je kiezen uit vijf combi voordelen (je mag er 1 kiezen):

  • Verdubbeling van de bundel: Twee keer zoveel data, minuten en sms’jes dan je oorspronkelijk abonnement je aanbiedt.
  • Gratis HBO: Gedurende je abonnement een gratis toevoeging van HBO ter waarde van wel € 15,50 per maand. Je kan dan onbeperkt kijken naar vele top series en films, verdeeld over drie HBO zenders.
  • Gratis Opnemen pakket: Je krijg gratis een recorder waarbij je al je favoriete programma’s kan opnemen en terugkijken wanneer jij dat wilt.
  • Gratis Kids pakket: Vier zenders met de leukste series voor kinderen. Daarnaast krijg je toegang tot de videotheek met nog meer series, muziekclips en kinderfilms.
  • Maandelijkse korting: Je krijgt elke maand 5 euro korting op je abonnement.

Het combineren van een alles in 1 pakket met mobiele diensten, kan je dus leuke extra’s opleveren. Kijk verder bij Telfort en KPN wat zij nog meer voor aanbiedingen hebben voor hun alles in 1 pakket.