XS4ALL heeft onlangs XS4ALL compleet geïntroduceerd. Klanten van XS4ALL die internet afnemen kunnen veel extra voordelen ontvangen als zij ook een abonnement hebben bij KPN Mobiel. Grote voordelen voor klanten zijn korting op het mobiele abonnement, extra zenderpakketten en een verdubbeling van zowel bel, sms als data met KPN Mobiel.

Kiezen voor internet provider XS4ALL

We zien de laatste jaren dat de markt verschuift naar abonnementen voor internet, televisie en bellen in de vorm van mobiele abonnementen. XS4ALL biedt echter geen mobiele telefonie aan. Daarentegen vinden zij het wel belangrijk om hun klanten goed van dienst te zijn. Dit doen zij door klanten extra voordeel te bieden als zij ook een mobiel abonnement van KPN hebben. Deze samenwerking is mogelijk doordat KPN het moederbedrijf van XS4ALL is.

Voordelen van XS4ALL Compleet

  • Maandelijks €5,- korting op KPN Mobiel abonnementen voor mensen die op hetzelfde adres geregistreerd zijn waar XS4ALL diensten levert.
  • Elke maand keuze uit gratis zenderpakketten zoals een kidspakket, een pluspakket of FOX Sports Eredivisie van Xs4all. Klanten kunnen maandelijks wisselen van pakket.
  • Elke maand dubbel zoveel bel-sms- en data met KPN Mobiel
  • Onbeperkt bellen met alle XS4ALL klanten en KPN Mobiel nummers op hetzelfde adres.
  • MB’s delen met andere KPN mobiel abonnementen op hetzelfde adres.

Voorwaarden XS4ALL Compleet

De bovengenoemde voordelen zijn niet van toepassing wanneer je een zakelijk mobiel abonnement afneemt bij KPN. Nog een voorwaarden van XS4ALL Compleet is dat je internet afsluiting moet hebben. Dit kan zowel internet compact, Smart, Plus of Pro zijn. Naast een internetafsluiting van XS4ALL dien je ook televisie en bellen af te nemen. Er moet minimaal 1 persoon gebruik maken van KPN Mobiel. Wanneer je dus onderling MB’s wil delen of onbeperkt wil bellen dien je twee KPN abonnementen te hebben. De abonnenten dienen op hetzelfde adres geregistreerd zijn in Nederland.