Wanneer je internet providers gaat vergelijken kun je met meerdere dingen rekening houden. Denk hierbij aan de contractduur, de internetsnelheid en het aantal televisie zenders. Maar het is ook altijd de moeite waard om te kijken of er een leuke korting of aanbieding is. Wij hebben de beste internet abonnementen met korting of cadeau voor jou uitgezocht.

Korting bij internet abonnementen

De meeste internet providers bieden voor een aantal maanden een korting aan. Je kunt voor bijvoorbeeld 6 maanden tegen een lagere prijs het abonnement afnemen. Daarna betaal je wel de gewone standaard prijs. De korting geldt vaak op elk soort pakket, of je nou kiest voor een internet & tv pakket of alles in 1. Met dit soort kortingen kun je soms tot wel €100,- besparen op je internet abonnement.

Beste internet provider KPN biedt op dit moment korting voor zes maanden aan en daarbij ontvang je gratis een monteur. Kies je een alles in 1 pakket bij KPN dan betaal je nu zes maanden €40,99 per maand in plaats van €58,49, wat neerkomt op ongeveer €100,- korting.

kortingcadeau

Extra voordelen, pakketten en combivoordeel

Maar er zijn ook internet providers die bijvoorbeeld een gratis extra tv pakket aan je abonnement toevoegen of een extra modem geven. Bij T-Mobile krijg je bijvoorbeeld nu een gratis Fox Sports Eredivisie pakket. En Online.nl biedt naast €30,- cashback ook nog Fox Sports Eredivisie 1,2 en 3 aan.

Verschillende internet providers bieden naast internet, televisie en vaste telefonie ook mobiele abonnementen aan. Denk hierbij aan T-Mobile, KPN en Tele2. De internet providers willen daarmee bestaande klanten extra belonen en nieuwe klanten binnenhalen. Je hebt vaak de keuze uit extra belminuten of data of een gratis extra zenderpakket. Bij KPN kun je elke maand wisselen
Je kunt kiezen om dubbelen data en belminuten te ontvangen of een gratis extra zenderpakket. Je kunt elke maand wisselen

Top drie kortingen internet providers

Wij hebben drie mooie aanbiedingen voor je uitgezocht, alle aanbiedingen zijn gebaseerd op een alles in 1 pakket met een snelheid van 100 Mb/s.

Beste internet aanbiedingen

Hieronder tonen we je een top 3 beste aanbiedingen van dit moment met een alles in 1 pakket.

ProviderInternetsnelheidKorting per maandMaandprijs
100 Mb/s€45,00€36,00Aanmelden
100 Mb/s€50,00€34,95Aanmelden
100 Mb/s€44,00€32,50Aanmelden

Internet providers vergelijken

Wanneer je bij ons gaat vergelijken tonen we altijd de kortingen van de internet provider. Hierdoor mis je nooit een leuke aanbieding. Wil je weten wat de beste internet provider voor jou is? Met de providercheck kom je dat snel te weten.

Doe de providercheck