Ben je van plan om in 2020 over te stappen, maar geen idee wat nou eigenlijk de beste internet provider voor jou is? In dit artikel bespreken we de verschillende type providers. En kun jij overstappen naar een provider die bij jou past!

Hoe vergelijk ik internet providers?

Voordat je internet providers gaat vergelijken, moet je jezelf afvragen: wat vind ik belangrijk bij een internet pakket? In het volgende artikel hebben we het uitgelegd zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken: internet providers vergelijken.

KPN logo
T-Mobile logo
Ziggo logo
Tele2 logo
Oxxio logo
XS4ALL logo
NLEx logo
Online.nl logo

Goedkoopste internet

Een goedkope internet provider past het beste bij jou wanneer je niet veel eisen stelt aan een abonnement. Er is een aantal internet providers die goedkope internet abonnementen aanbieden. Denk hierbij aan Tele2, Budget Alles-in-1, Oxxio en Online.nl. Het goedkoopste internet is meestal via een ADSL verbinding te verkrijgen. Onderstaand zie je de drie goedkoopste internet en tv abonnementen van het moment.

ProviderInternetsnelheidKorting per maandMaandprijs
100 Mb/s€47,50€47,50Aanmelden
100 Mb/s€18,00€46,50Aanmelden
100 Mb/s€47,50€52,50Aanmelden

Snelste internet

Gebruik jij internet veel voor bijvoorbeeld online gaming, streaming of om zware bestanden te downloaden? Dan is het belangrijk een snel internet pakket te kiezen. Glasvezel is een goede keuze voor snel internet. Met glasvezel is de uploadsnelheid even snel als de downloadsnelheid. Je kunt glasvezel bij verschillende providers afnemen. KPN glasvezel of T-Mobile glasvezel wordt vaak gekozen voor een glasvezel abonnement. Kun je nog geen glasvezel ontvangen? Dan is Ziggo internet het beste alternatief. Ziggo levert snel en stabiel internet via een kabel verbinding aan.

Beste service

Vind jij het prettig om snel geholpen te worden, korting of leuke extra’s te ontvangen? Dan is een provider met uitstekende service heel prettig. Over het algemeen zijn de grote premium providers zoals KPN, T-Mobile en Ziggo hiervoor de beste keuze. Zij bieden ook combivoordeel aan wanneer je hun diensten combineert met een andere dienst, zoals een telefoon abonnement.

  • VodafoneZiggo combivoordeel: € 5,- korting op je factuur, dubbele data, extra zenderpakket en een gratis Veilig Online pakket.
  • T-Mobile klantvoordeel: tot € 25,- korting, 2 GB extra data, extra zenderpakket t.w.v. € 7,50.
  • KPN Compleet: € 5,- korting per maand, dubbele data, extra zenderpakket, MB’s onderling delen en gratis onderling bellen

Internet providers vergelijken

De vergelijker toont alle providers die internet abonnementen aanbieden die aansluiten bij jouw wensen. We tonen je de inhoud van het internet abonnement en de prijs. De goedkoopste provider staat bovenaan in de vergelijker. Vervolgens is het aan jou om de beste internet provider voor jou te kiezen!

Postcodecheck