Beste internet provider

Beste provider check

Bekijk direct welke internet provider op je adres is uitgeroepen tot beste internet provider.
  • Uitgebreid maar onafhankelijk advies
  • Je ziet gelijk de beste provider voor jou

Met Beste Internet Provider.nl vind je onafhankelijk de beste provider voor op je adres.

Of je nu een abonnement met alleen internet zoekt of een alles in 1 pakket met internet en TV erbij, via onze digitale adviseur vind je de beste internet provider.

  1. Vul je adres en huisnummer in
  2. Bekijk direct de beste provider voor jou
  3. Kies een abonnement van deze provider

Overzicht van alle landelijke internet providers van Nederland

Wie is de beste internet provider?

Dat is voor ieder huishouden een andere. Dat komt omdat niet alle internet providers leverbaar zijn op elk adres. Daarnaast zijn er op elk adres andere internet snelheden leverbaar. Zo kan de snelste en goedkoopste internet provider op één adres totaal verschillend zijn dan die van de buurman.

Om tot de beste internet provider te komen zijn er 3 checks: een internet snelheidscheck, een beschikbaarheidscheck en een prijscheck. Nadat deze checks gedaan zijn is het mogelijk direct de beste provider voor op je adres te tonen.

Bij het kiezen van de beste provider voor elke situatie is de kennis gebruikt van gespecialiseerde internet experts. Daarnaast worden de cijfers van Tweakers.net en de Consumentenbond meegenomen. Vervolgens worden alle abonnementen van de beste provider getoont die beschikbaar zijn. Er is dan de keuze voor een pakket met alleen internet, internet en tv of alles-in-1.

Beste internet checks: Snelheid Beschikbaarheid Voordeligheid = Beste Provider

Wij vergelijken alle internet providers

Alle landelijke providers 20% meer aanbod dan een vergelijkingssite Onafhankelijke awards

Wij vergelijken alle landelijke internetproviders van Nederland. De grote internet providers zoals KPN, Ziggo en T-Mobile. Prijsvechters zoals Tele2, Telfort en Online.nl. Maar ook de kleinere, vaak minder bekende providers zoals NLEx, Caiway, Youfone en Telfort worden meegenomen in ons advies.
Ook vergelijken we alle type internet verbindingen. Denk hierbij aan ADSL, VDSL, Glasvezel en kabel. Met onze uitgebreide check weet je direct wat er beschikbaar is en we houden ook rekening met welke snelheid je in de praktijk kan halen

Bekijk alle internet providers Lees meer over ons

Beste internet provider Consumentenbond & Tweakers

Zowel de Consumentenbond als Tweakers geven awards voor de beste internet provider. De consumentenbond heeft een panel van internet klanten die elke maand ondervraagd worden. Tweakers heeft een jaarlijkse Poll waarin bezoekers gevraagd wordt naar de beste internet provider. De test van Tweakers moet wel met een korrel zout worden genomen. Iedereen mag namelijk op elke provider stemmen, waardoor vooral de grote providers een voordeel hebben.
De consumentenbond geeft een betrouwbaarder beeld. Hoewel het panel van de consumentenbond niet aselect is. Bij de consumentenbond zijn vooral ouderen ingeschreven in het panel, en bij providers zoals Online.nl en T-Mobile zijn er te weinig panelleden om een beoordeling te geven. De consumentenbond kijkt wel naar verschillende onderdelen zoals het aantal storingen, en de kwaliteit van bellen en TV. Dit doen ze door naar storingen en de TV-Kwaliteit te vragen bij de klanten. In de onderstaande tabel vind je de beoordelingen van alle providers volgens Consumentenbond en Tweakers.
Provider Score Consumentenbond Score Tweakers Vanaf Prijs
XS4All 8.1 3e € 40,00
Telfort 7.9 4e € 30,00
Ziggo 7.1 1e € 47,50
Tele2 6.8 7e € 22,00
KPN 7.7 2e € 39,00
T-Mobile n.v.t. 5e € 27,00
Online.nl n.v.t. 11e € 28,50
NLEx Nieuw 9e € 40,00
 
Volgende >
 
U bent hier  :Home