Ik vind deze pagina handig:
Snelste internet provider top 3
Snelste Internet provider
De snelheid van het internet is voor veel consumenten erg belangrijk. Daarom zie je op de internetmarkt dat er steeds hogere internetsnelheden worden aangeboden. De maximale snelheid die je kan behalen is afhankelijk van waar je woont en welke internetproviders daar internet aanbieden.

Maak je gebruik van een ADSL verbinding dan kan je nu internetabonnementen krijgen met een maximale snelheid van 80Mbit. De daadwerkelijke snelheid die je via ADSL behaald is echter wel afhankelijk van de afstand tussen je huis en de wijkcentrale. Wil je een nog hogere internetsnelheid dan kan je beter uitwijken naar een kabel internetprovider of een glasvezelaanbieder. Via de kabel kunnen momenteel snelheden worden behaald tot 200Mbit en via het glasvezel zijn internetsnelheden tot wel 500Mbit mogelijk. Bent u vooral op zoek naar een goedkoop abonnement, de beste deal, glasvezel internet of wilt u internetproviders met elkaar vergelijken, kijk dan op onze subpagina's:

» Beste internetprovider
» Goedkoopste internetprovider
» Glasvezel internet vergelijken
» Internet providers vergelijken

Snelste internetabonnement

De aanbieder van het snelste internet is Ziggo via de kabel en onder andere Vodafone via het glasvezel netwerk. Afhankelijk van uw adres kunt u tot wel 500Mbit internet krijgen.
Beste internet provider logo Ziggo Ziggo Internet Max
300Mbit/30Mbit
Uitleg: 300Mbit internet
Actie: Eerste 3 maanden €34,95 p.m.
€ 57,95
per maand


Snelste internet en tv abonnement

Tegenwoordig is een van de meest verkochte opties een internet en televisie abonnement. Door het vele gebruik van de mobiele telefoon, vinden veel mensen een vaste telefoonlijn niet meer nodig.

Beste internet provider logo Ziggo Ziggo TV+Internet Max
300Mbit/30Mbit en digitale tv
Uitleg: 300Mbit internet en digitale televisie
Actie: Eerste 3 maanden €34,95 p.m.
€ 76,95
per maand


Snelste alles in 1 pakket

Met een alles in 1 pakket combineer je al je diensten bij een internetprovider. Als je een alles in 1 pakket afneemt krijg je vaak leuke kortingen of gratis producten zoals HD recorders.

Beste internet provider logo Ziggo Ziggo Alles in 1 pakket Max
300Mbit/30Mbit, goedkoop bellen & Interactieve HD-Televisie
Uitleg: 300Mbit internet, voordelig bellen & interactieve HD televisie
Actie: Eerste 3 maanden €34,95 p.m.
€ 77,95
per maand


 
 
U bent hier  :Home arrow Snelste