T-Mobile Thuis

T-Mobile levert onder de naam T-Mobile Thuis internet abonnementen aan consumenten. Je hebt de keuze uit abonnementen met alleen internet, internet & TV en alles in 1 in combinatie met (A)DSL en glasvezel internet. Bij T-Mobile vergelijk je al heel goedkoop (A)DSL internet vanaf 20 Mb/s tot 100 Mb/s en supersnel glasvezel internet vanaf 50 Mb/s tot maar liefst 750 Mb/s.

Voor wie in het buitengebied woont en geen goede internetverbinding heeft met traag en instabiel internet, biedt T-Mobile ook een oplossing: Unlimited 4G voor Thuis. Met 4G voor Thuis heb de keuze uit drie internetbundels, waarbij je gebruik maakt van het mobiele 4G-netwerk van de provider via een 4G router bij je thuis. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en het mobiele netwerk regelt de rest.

Heb je een internet abonnement van T-Mobile Thuis? Dan ben je verzekerd van goed Wifi-bereik. T-Mobile biedt namelijk altijd gratis uitgebreide Wifi service bij je abonnement. Wat houdt dat in? T-Mobile doet er alles aan om stap voor stap jouw Wifi thuis te verbeteren, zodat je ongestoord non-stop kan blijven streamen en surfen. Is het nodig dat er iemand langskomt om je Wifi te checken? Geen probleem, dan stuurt T-Mobile iemand langs.

T-Mobile abonnementen bekijken
beste internet provider expert
Wil je het maximale uit tv kijken halen met internet & TV van T-Mobile? Met de gratis TV Anywhere app van T-Mobile kijk je ook onderweg of op je bestemming binnen de EU naar je favoriete series en programma’s met meer dan 28 zenders.

Ben je op vakantie? Pak dan gerust je smartphone of tablet erbij. Zo hoef je niets te missen.

T-Mobile glasvezel

Kun jij al het snelste internet in huis krijgen? T-Mobile biedt van alle landelijke providers met 750 Mb/s upload-en downloadsnelheid het snelste internet aan. Andere glasvezel providers leveren tot 500 Mb/s.

Kies je voor razendsnel glasvezel van T-Mobile dan komt er altijd een monteur bij je langs om glasvezel internet te installeren en je Wifi-bereik te optimaliseren. Zo geniet je van het aller-snelste internet bij T-Mobile.

T-Mobile Internet

Kies je voor T-Mobile internet en TV of kies je voor alles in 1, dan krijg je standaard Fox Sports 1 in je tv-basispakket. Daarmee kijk je naar het beste en belangrijkste bekervoetbal.

T-Mobile internet combineer je daarnaast eenvoudig met andere abonnementen van T-Mobile, zoals je mobiele abonnement voor extra klantvoordeel. Wat houdt dat in? Met T-Mobile Klantvoordeel kun je bijvoorbeeld kiezen voor meer internetsnelheid voor dezelfde maandprijs en meer tv-zenders met keuzekorting.

logo T-Mobile internet provider

T-Mobile zakelijk

Wist je dat je ook als ondernemer gebruik kunt maken van T-Mobile internet? Hoewel T-Mobile zakelijk alleen gericht is op mobiele telefonie voor ondernemers, kun je ook een (A)DSL- of glasvezel abonnement afsluiten met T-Mobile Thuis voor je onderneming, wanneer je onderneming binnen het midden- en kleinbedrijf valt. Vergelijk daarom T-Mobile internet met supersnel en stabiel glasvezel. Als ondernemer wil je natuurlijk het beste en snelste internet voor je zaken.

  • Snelste glasvezel internet
  • Gratis Thuis Installatie Garantie
  • T-Mobile Klantvoordeel
  • Snelste glasvezel internet
  • Gratis Thuis Installatie Garantie
  • T-Mobile Klantvoordeel