Een aantal grote internet providers in Nederland is druk bezig om haar diensten uit te breiden en te verbeteren. Om nog meer met elkaar te kunnen concurreren nemen grote providers, waaronder KPN met XS4ALL, kleinere (dochter) bedrijven over. Ook T-Mobile doet mee in deze strijd en wil de beste internet provider zijn, daarom heeft ze eerder dit jaar Tele2 overgenomen. Van die overname was eerder nog niet heel veel van zichtbaar, maar nu begint de overname meer vorm te krijgen. Wat veranderd er voor nieuwe klanten sinds de overname?

T-Mobile snelste internet

Sinds 7 augustus kun je bij Tele2 geen abonnementen boven de 20Mb/s meer afnemen. Abonnementen boven de 20Mb/s lopen vanaf nu via T-Mobile, en kan je via T-Mobile afsluiten. Tele2 is dus nog steeds voor de goedkoopste variant beschikbaar. T-Mobile heeft deze keuze gemaakt zodat ze nog beter en sneller internet kan leveren.

Van alle internet providers in Nederland biedt T-Mobile het snelste internet aan. Met een glasvezel verbinding kunnen snelheden tot 750Mb/s worden gehaald. Dit geldt voor zowel download- als uploadsnelheid.

T-Mobile aanbieding

T-Mobile biedt op dit moment korting voor zes maanden aan in combinatie met meerdere aanbiedingen. Kies je bijvoorbeeld voor een internet en TV pakket bij T-Mobile dan betaal je nu zes maanden €41,- per maand in plaats van €51,-. Je krijgt een snelheid van 100Mb/s via glasvezel. Daarnaast ontvang je 66 zenders en een gratis WiFi repeater, zodat je overal in huis kunt internetten.

Alle providers vergelijken

Wil je liever alle internet providers vergelijken? Dat kan ook. Vul bij ons je postcode in, je krijgt vervolgens een persoonlijk advies op jouw adres. Het kan namelijk goed zijn dat er een andere provider op jouw adres bijvoorbeeld sneller of juist goedkoper internet aanbiedt. Het is daarom altijd de moeite waard om alle internet providers te vergelijken.

Doe de providercheck