Inhoud van Internet Light

Dit abonnement van Tele2 wordt geleverd via ADSL, wat inhoudt dat de exacte snelheid afhankelijk is van je adres. De maximale downloadsnelheid is 20 Mbit/s, en de uploadsnelheid is ca. 2 Mbit/s.

Inbegrepen bij dit abonnement is een modem inclusief wifi router. Je ontvangt een doe-het-zelf pakket inclusief een modem, kabels en duidelijke instructies. Als je een beetje handig bent (of een handige buurjongen hebt) is het aansluiten zo gepiept. Tegen een meerprijs kun je een monteur de installatie laten verzorgen. Dit kun je aangeven tijdens het bestellen.

Internet Bestel dit abonnement

Over Tele2

Tele2, al jaren bekend als prijsvechter onder de internet providers, biedt eenvoudige internet pakketten aan met (A)DSL of glasvezel. Sinds 2006 kun je bij Tele2 internet, tv en bellen afsluiten met (A)DSL internet. De provider zet zichzelf neer als uitdager binnen de telecommarkt en schudt de gevestigde orde graag op door de prijs te drukken. Ben je op zoek naar een simpel internet abonnement met een gewoon een goede basis tegen een ongekend scherpe prijs? Dan mag Tele2 vergelijken zeker niet ontbreken.

Voordelen van Tele2
  • Gratis overstapservice
  • Goedkoop internet
  • Flexibel
Voordelen van Tele2
  • Gratis overstapservice
  • Goedkoop internet
  • Flexibel

Internet specificaties

Internetsnelheid
20 Mbit/s
Uploadsnelheid
2 Mbit/s
Verbindingstype
ADSL
Modem
Draadloos wifi-modem
Datalimiet
Geen limiet (fair use policy)
Installatie
Doe-het-zelf
Monteur tegen meerprijs
Levertijd
28 dagen
Beoordeling

Alternatieven van Tele2

Andere populaire Internet abonnementen
Na 6 maanden
€ 36,00 p/m
€ 21,00 per maand
Na 9 maanden
€ 32,50 p/m
€ 23,50 per maand
vaste
lage prijs
€ 30,00 per maand