Ons advies voor een internet provider?

Is het moeilijk kiezen tussen bovenstaande providers? Bekijk dan de beste internet provider op jouw adres.

Aan de hand van prijs, kwaliteit en reviews op het internet geven wij advies welke provider het beste is op jouw adres.

  • Onafhankelijk
  • Bekijk direct de beste provider
  • Eerlijk advies
Beste provider op je adres

Onze garanties

  • Onafhankelijk
  • Bekijk direct de beste provider
  • Eerlijk advies

Hoe bepalen we de volgorde?

Wanneer je je postcode hebt ingevuld, zie je meteen welke provider het goedkoopste is op je adres. Wij vergelijken en sorteren namelijk alle internet abonnementen op basis van de jaarprijs inclusief korting. Zo staat het goedkoopste abonnement dus bovenaan de vergelijking.

Wij hebben eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Providers hebben dus geen invloed op de positie in de vergelijker. Tenzij de provider natuurlijk zijn prijzen verlaagd, dat is de enige manier om hoger te komen in de vergelijking. Dit is dus altijd goed voor jou als consument!

Onderling vergelijken

Gebruik de filters aan de linkerkant om je voorkeuren te geven. Zo kan je bijvoorbeeld je minimale downloadsnelheid aangeven. Weet je niet precies hoeveel snelheid je nodig hebt? Klik dan op de knop eronder. Daar vind je meer informatie over wat je moet kiezen.

Het is heel makkelijk om abonnementen onderling met elkaar te vergelijken. Klik links onderin bij elk pakket op 'Vergelijken'. Je kunt zoveel abonnementen naast elkaar zetten als je wilt. Klik bij een abonnement op 'meer info' om alle informatie van het abonnement te zien zoals de prijsopbouw en de extramogelijkheden.