Ziggo Internet

Ziggo is beoordeeld als beste internetprovider met de Tweakers Awards 2018/2019 en levert snel en stabiel internet vanaf 40 Mb/s tot 400 Mb/s in bijna heel Nederland. Omdat nog lang niet overal in Nederland glasvezel internet beschikbaar is, is kabel internet van Ziggo vaak de beste oplossing voor een snelle en stabiele internetverbinding bij je thuis. Wist je bovendien dat kabelinternet van Ziggo voor 97% uit glasvezel bestaat?

Bij Ziggo heb je de keuze uit alleen internet, internet & TV en alles in 1 in combinatie met 3 abonnementsvormen: Start, Complete of Max. Maar Ziggo doet meer dan alleen snel internet leveren.

Heb je namelijk een mobiel abonnement van Vodafone? Dan combineer je voordelig Ziggo internet en Vodafone Mobiel tegen heel veel gratis extra’s. Zo krijg je standaard € 5,- op je factuur, verdubbel je je data en belminuten én krijg je het gratis Veilig Online pakket om tot wel 20 (draadloze) apparaten te beveiligen.

Ziggo abonnementen bekijken
beste internet provider expert
Kies je voor Ziggo internet, dan ben je met Ziggo Power Promise verzekerd van altijd optimale Wifi in huis. Ziggo kijkt met je mee en denkt mee als je draadloos internet je in de steek laat. Indien nodig stuurt Ziggo gratis een monteur langs voor de perfecte Wifi bij jou thuis.
beste internet provider expert
Kies je voor Ziggo internet, dan ben je met Ziggo Power Promise verzekerd van altijd optimale Wifi in huis. Ziggo kijkt met je mee en denkt mee als je draadloos internet je in de steek laat. Indien nodig stuurt Ziggo gratis een monteur langs voor de perfecte Wifi bij jou thuis.

Ziggo Formule 1

Wil je niks hoeven missen van Formule 1? Bij Ziggo kijk je gratis Formule 1 met Ziggo Sport bij je alles in 1 abonnement. Hiermee kijk je bovendien niet alleen live naar alle Formule 1 races, maar ook Grand Prix 2 en 3 series en DTM.

Omdat je met digitale tv van Ziggo ook gratis Ziggo GO bij je abonnement krijgt, kijk je ook gewoon live naar de spannendste races wanneer je een keer niet thuis bent. Zo kijk je Ziggo Formule 1 in de gehele EU.

Ziggo Horizon/GO

Tv kijken op z’n mooist. In haarscherp beeld je favoriete programma’s kijken. Wie wil dat niet? Ontdek met een alles in 1 abonnement van Ziggo de Ziggo Horizon Mediabox XL. Met deze tv-decoder voor interactieve tv spoel je programma’s terug, klik je op begin gemist en pauzeer je even wanneer dat nodig is.

Daarnaast is het met Ziggo Horizon mogelijk om tot wel vier programma’s tegelijk op te nemen, kijk je via apps naar je favoriete online videodiensten, zoals Netflix en Videoland en geniet je van een nog uitgebreider aanbod aan tv-zenders.

Wil je televisie kunnen meenemen, waar je ook heen gaat? Dat kan als je Ziggo klant bent met Ziggo GO. Dit is de app van Ziggo waarmee je Online TV kijkt via je smartphone, tablet of laptop binnen Nederland en de hele EU. Je hoeft de app alleen maar even te downloaden.

logo Ziggo internet provider

Ziggo Zakelijk

Ben je op zoek naar een zakelijk internet abonnement als kleine ondernemer waarmee je zakelijk fiscaal voordeel op doet? Ziggo is ook er voor kleine ondernemers, met Ziggo zakelijk. Je kiest een Start-, Complete- of Max abonnement, maar met hogere snelheden dan je gewend bent dan de vaste internet abonnementen voor thuis.

Zo levert Ziggo met Ziggo Start 60 Mb/s internet, met Ziggo Complete 250 Mb/s en met Ziggo Max maar liefst 500 Mb/s, voor als je veel en vaak grote bestanden moet delen voor je werk.

Alle drie de abonnementen zijn optioneel uit te breiden naar ‘Pro’. Daarmee biedt Ziggo je extra service die je als kleine ondernemer goed kunt gebruiken, zoals storingshulp, een VoIP-centrale en werken op 5 vaste-IP adressen om altijd goed in bedrijf te blijven.

  • 2 maanden gratis
  • Combineren met Vodafone mobiel
  • Installatiegarantie
  • 2 maanden gratis
  • Combineren met Vodafone mobiel
  • Installatiegarantie