Goedkoopste provider 2020

De goedkoopste internet provider van 2020 is Tele2. De provider levert als echte prijsvechter een (A)DSL internet abonnement met 20 Mb/s internetsnelheid aan tegen een altijd scherpe basisprijs. Vind je 20 Mb/s niet snel genoeg? Kies dan voor Online.nl als goedkoopste provider.

T-Mobile logo
2019
Oxxio logo
2020
Tele2 logo
2021

Hoe bepalen wij de goedkoopste?

Wanneer je de goedkoopste internet provider op jouw postcode zoekt met onze internetvergelijker zie je wat de totaalprijs is die je voor een jaarcontract betaalt. Dit bedrag is altijd inclusief eventuele korting en eenmalige aansluitkosten. Zo laten we je nooit met verborgen kosten zitten en heb je een objectief en eerlijk beeld wie de goedkoopste internet provider is op jouw adres.

Hoe bepalen wij de goedkoopste internet provider
Vergelijk Keurmerk
Consumentenbond beoordeling
Tweakers keurmerk

Goedkoopste internet en TV provider

De goedkoopste internet en TV provider van dit moment is Online.nl. Je krijgt een internetsnelheid van maar liefst 100 Mb/s en een ruim TV pakket met 85 zenders, waarvan 53 in HD. En dit alles krijg je voor een lage prijs. Bovendien biedt Online.nl regelmatig een korting aan. Zo krijg je op dit moment € 30,- cashback én betaal je 6 maanden een lager bedrag per maand.

beste internet provider expert

TIP: Ben je op zoek naar een internet en TV abonnement? Dan verschilt het aantal tv-zenders per internetpakket. Om te zorgen dat jouw favoriete (HD) zenders ook zijn inbegrepen, gebruik dan het (HD) tv-zender filter in de vergelijker.

Internet en TV afnemen binnen één abonnement levert je meer voordeel op dan de twee diensten los afnemen. Daarnaast kijk je met een internet en TV abonnement tegenwoordig uitgebreid interactieve televisie. Hiermee ben jij helemaal de baas over je TV. Zo kun je gebruik maken van Begin Gemist, Pauzeren, Programma Gemist en Live TV kijken via de app van je provider. Ook zijn steeds meer zenders in HD-kwaliteit te bekijken.

Lees meer over de goedkoopste

Goedkoopste provider alleen internet

Heb je aan alleen een internet abonnement voldoende? Bijvoorbeeld omdat je in plaats van tv kijken gebruik maakt van een on demand dienst, zoals Netflix of Videoland? Vergelijk dan de goedkoopste internet abonnementen op jouw postcode en vind de goedkoopste internet provider voor alleen internet.

Goedkoopste internet

Goedkoopste provider alles in 1

Wil je naast het goedkoopste internet en TV ook vaste telefonie bij je internet abonnement? Vergelijk dan alles in 1 pakketten op jouw adres en vind de goedkoopste alles in 1 provider voor jouw huishouden. Providers geven vaak de hoogste kortingen wanneer je internet, tv en bellen binnen één abonnement afneemt.

Goedkoopste alles in 1