Daarom Beste Internet Provider:
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • Degelijk en uniek persoonlijk advies
  • Ruim 10 jaar ervaring in vergelijken
  • Overzicht van alle internet abonnementen

De beste en goedkoopste internet abonnementen

Wij van Beste Internet Provider willen de beste en goedkoopste internet abonnementen binnen handbereik brengen voor iedereen. Wij snappen dat de juiste internet provider voor iedereen anders is en denken daarom een verschil te kunnen maken met onze unieke en persoonlijke provider check.

Persoonlijke adviestool

Wanneer je op Beste Internet Provider de postcodecheck invult en internet vergelijkt, geven we een persoonlijk advies met onze ‘persoonlijke advies tool’ die gekoppeld is aan de postcodecheck. Hoe doen we dat?

We controleren op jouw adres welke abonnementen beschikbaar zijn aan de hand van je postcode en huisnummer. Daarbij kijken we zowel naar het type internet: ADSL, kabel als glasvezel en de beschikbare internetsnelheid op je adres. Wij hebben een overzicht van alle abonnementen die geleverd kunnen worden en checken voor jou de beste optie.

We brengen advies uit wie de beste internet provider is op jouw adres op basis van onze eigen jarenlange expertise binnen de internet markt en onze kennis van de verschillende providers. Daarnaast nemen we in ons advies de jaarlijkse beoordelingen mee die bekend zijn van de Consumentenbond en de Tweakers Awards. Zo kunnen we een objectief en volledig advies uitbrengen.

Wie zijn wij?

Goed, nu weet je wat we doen. Maar wie zijn we? Aangenaam kennis te maken, wij zijn Vergelijkgroep. Een klein en gedreven team van 11 jonge enthousiastelingen die zich inzetten om jou te helpen met het maken van de beste keuze voor je vaste lasten. Of je nu geld wilt besparen, of op zoek bent naar de allerbeste kwaliteit. We zijn actief binnen verschillende branches. Zo zijn we niet alleen actief binnen de internet branche, maar vind je onze websites ook binnen de telecom-, energie- en zorg branche.

Wat drijft ons? We worden er simpelweg blij van als jij als klant tevreden bent. Tijdens én na het overstappen.

Wil je meer over ons weten? Kom gerust eens langs voor een bak koffie! Je kunt contact met ons op opnemen via vergelijkgroep.nl of mail naar info@beste-internet-provider.nl.

Beste internet provider team

Hoe betalen wij onze huur?

Overstappen via beste-internet-provider.nl is altijd kosteloos. Daarnaast ben je vaak goedkoper uit wanneer je via ons overstapt in plaats van via de website van de internet provider zelf, en ieder geval nooit duurder.

Hoe betalen wij onze huur? Wanneer jij via ons overstapt, ontvangen wij van de internet provider waar je naartoe overstapt een vergoeding. Het maakt voor ons niet uit naar welke provider je overstapt. Hier hebben wij geen enkel belang bij. We vergelijken dan ook onafhankelijk.


Vergelijk Keurmerk

Het Vergelijk Keurmerk

We merken dat veel concurrent-vergelijkers zichzelf ‘onafhankelijk’ noemen terwijl ze onderdeel zijn van een leverancier, abonnementen hoger plaatsen omdat ze meer commissie krijgen en leveranciers uit hun vergelijking laten omdat ze een lage vergoeding ontvangen.

Omdat wij vinden dat dit anders kan en anders moet hebben wij het initiatief genomen om een keurmerk op te zetten: het Vergelijk Keurmerk. Ons doel is om hiermee samen met de ACM (Autoriteit Consument & Markt) en een aantal echte onafhankelijke vergelijkers een gedragscode op te stellen waaraan vergelijkers en websites zich moeten houden.

Hiermee hopen we dat alle vergelijkgingswebsites op een eerlijke manier gaan vergelijken. Binnenkort zul je het logo van het Vergelijk Keurmerk dus op meerdere sites vinden!

Bezoek- en postadres

Vergelijkgroep BV
t.a.v. Beste Internet Provider.nl
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht
Nederland

Telefoon: 030 207 2121 (lokaal tarief)
E-mail: info@beste-internet-provider.nl
KVK: 66000041