Meerdere providers bieden combivoordeel aan wanneer je verschillende abonnementen bij dezelfde provider afsluit. Je kunt bijvoorbeeld een 4 in 1 pakket kiezen waarbij je zowel televisie, internet, bellen als mobiele telefonie afneemt. Je hoeft niet altijd zowel internet, bellen als televisie af te sluiten om te profiteren van combivoordeel. Je kunt in veel gevallen ook bijvoorbeeld een internet en tv abonnement met een mobiel telefoon abonnement combineren. Niet elke internet provider biedt de mogelijkheid om internet abonnementen te combineren met een telefoon abonnement. Wij hebben gekeken welke internet providers combivoordeel geven.

Internet providers met Quad play abonnement

Niet alle internet providers bieden dus combivoordeel bij een mobiel abonnement aan. Oxxio is een voorbeeld van een provider die geen combivoordeel heeft. Oxxio is onlangs pas als internet provider de markt toegetreden en hebben geen eigen netwerk, dit bemoeilijkt het om een Quad play aan te bieden.

De beste internet provider KPN biedt wel internet abonnement met combivoordeel aan. Je ontvangt €5,- korting op je mobiele abonnement, krijgt een verdubbeling van je databundel, een gratis zenderpakket waarbij je de keuze hebt uit FOX Sports Eredivisie of Pluspakket. Daarnaast kunt je met KPN Compleet gratis onderling bellen met andere KPN telefoonnummers én onderling MB’s delen. Bekijk in onderstaande tabel welke provider combivoordeel aanbiedt en wat je als voordeel ontvangt.

ProviderCombivoordeel mogelijkVoordelen
logo KPN internet provider€5,- korting;
verdubbeling databundel;
gratis zenderpakket;
onderling MB’s delen
Meer informatie
logo T-Mobile internet provider€2,50 korting;
FOX Sports Eredivisie
of FOX Sports Compleet voor €5,- i.pv. €12,50
Meer informatie
logo Ziggo internet provider€5,- korting;
verdubbeling databundel;
gratis zenderpakket;
gratis ‘Veilig online’ pakket
Meer informatie
logo XS4ALL internet provider€5,- korting;
verdubbeling databundel;
gratis zenderpakket;
onderling MB’s delen
Meer informatie
logo Tele2 internet provider
logo Online.nl internet provider
logo NLEx internet provider
logo Oxxio internet provider

Alle internet providers vergelijken

Ben je toch niet op zoek naar een internet abonnement met een telefoon abonnement? Je kunt dan ook alle internet providers vergelijken. Met onze persoonlijke adviestool kom je er snel achter welke provider het beste bij jou past.

Doe de providercheck