De nominaties voor beste internet provider 2017

Nominaties beste internet provider 2017

Ieder jaar nomineren en benoemen we de beste provider van het jaar. Afgelopen jaar zijn er veel veranderingen geweest en aangekondigd voor 2017. Aankomend jaar zal door de veranderingen en spannend jaar worden voor de breedbandmarkt. Omdat de eerste maand van het jaar er op zit, is het tijd voor de nominaties voor de beste internet provider 2017 award.

Afgelopen jaar

Het afgelopen jaar zijn er veel veranderingen geweest. NLEx is er bij gekomen als nieuwe provider met een lage vaste prijs voor alles-in-1 pakketten. Met hun prijs en aanbod hebben ze potentie om de breedbandmarkt in 2017 verder open te breken. De providers Vodafone en Ziggo hebben hun fusie afgelopen jaar aangekondigd, en is sinds afgelopen maand officieel afgerond onder de naam Ziggo. Aankomend jaar wordt een spannend jaar voor de breedbandmarkt met alle veranderingen.

De internetmarkt in 2017

Met de komst van Ziggo zijn er nu twee bedrijven die beschikken over een internet én telecomnetwerk in Nederland. Door Ziggo en KPN zullen providers zich in het nieuwe jaar meer gaan focussen op de 4-in-1 pakketten, ook wel quad-play genoemd. 4-in-1 pakketten zijn de alles in 1 pakketten inclusief een mobiel telefoonabonnement. Omdat alles vanuit één provider geleverd wordt bieden providers flinke kortingen aan op de abonnementen. Door de verschuiving van de breedbandmarkt zal de strijd om de titel beste internet provider 2017 dit jaar nog spannender worden. Voor de consument betekend dit meer kwaliteit en lagere prijzen.

De genomineerde internet providers van 2017 zijn:

NLEx de huidige beste alles in 1 provider

Vodafone als beste internet provider

De allernieuwste internet provider die halverwege Oktober 2016 live is gegaan. Ze hebben afgelopen jaar redelijk de breedband markt opgeschut. Ze bieden momenteel de goedkoopste alles in 1 pakketten tegen een lage vaste prijs. Je ontvangt televisie, een Wi-Fi versterker en een telefoonlijn gratis bij een alles in 1 pakket. Het pakket bied een maximale internetsnelheid van 100 Mbit/s en de optie voor het nemen van een Ubiquiti. Met de Ubiquiti heb je de mogelijkheid om een extra netwerk te creëren waar je Wi-Fi geen bereik heeft.

> Terug naar het overzicht

Ziggo van alle markten thuis

Vodafone als beste internet provider Ziggo als beste internet provider

Het nieuwe bedrijf VodafoneZiggo opereert nu op de vaste internet markt nog met de merknaam Ziggo. Het beschikt over een eigen internet- en telecomnetwerk. De doelstelling is het altijd en overal bereikbaar zijn en dat klanten altijd veilig toegang tot het internet kunnen hebben. Voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Omdat ze nu alles zelf aanbieden, hebben ze de middelen om overal de beste ervaring te kunnen garanderen. Verwacht de komst van 4-in-1 pakketten voor je internet, TV, vaste telefonie en mobiel abonnement met hoge internetsnelheden.

> Terug naar het overzicht

Tele2 heeft nog steeds lage prijzen

Tele2 als beste internet provider

Het grootste voordeel aan Tele2 is dat ze veel opties bieden om goedkoop pakket samen te stellen. Voor ‘TV-light’ betaal je namelijk alleen voor de 20 populairste zenders. Je kan dit combineren met verschillende internet- en bel opties. Het geeft je de opties om een goedkoop pakket samen te stellen aan de hand van wat je nodig hebt.

> Terug naar het overzicht

Fiber biedt standaard korting op elk product

Fiber als beste internet provider

Een redelijke nieuwkomer ten opzichte van de andere providers. Wanneer je een abonnement bij Fiber afsluit krijg je al het benodigde apparatuur gratis. Kwalitatief is Fiber één van de beste providers omdat ze de maximale internetsnelheid op je adres garanderen. Op alle abonnementen bieden ze de eerste drie maanden korting aan tussen de €10,- en €35,- euro per maand. De korting is afhankelijk van het pakket dat je kiest.

> Terug naar het overzicht

KPN introduceert 4-in-1-pakket

KPN als beste internet provider

Voor dit jaar is KPN van plan om hun internetnetwerk en telecomnetwerk te combineren. Dit gaan ze doen aan de hand van 4-in-1 pakketten. Voor de consument betekend dit een aantal extra’s. Namelijk onbeperkt onderling bellen met KPN-nummers en gezinsleden, meer interactieve tv-zenders, en een verdubbeling van je gehele abonnement.

> Terug naar het overzicht

Telfort combivoordeel

Telfort als beste internet provider

De beste internet provider van twee jaar geleden. Telfort biedt voor een lage prijs veel zenders en streeft er naar om altijd de beste kwaliteit te garanderen. Ook Telfort heeft de optie om Alles-in-1 te combineren met een mobiel abonnement. Je krijgt namelijk extra combivoordeel wanneer je alles bij Telfort afsluit. Je krijgt bij je abonnement standaard een gratis modem in bruikleen, zodat je zorgeloos kunt internetten.

> Terug naar het overzicht

Online.nl streeft naar meer kwaliteit

Online als beste internet provider

De provider Online.nl heeft zich de afgelopen maanden gericht op het verbeteren van hun netwerk. Aan de hand van werkzaamheden en het overzetten van klanten naar een nieuw netwerk, hoopt de provider meer kwaliteit te kunnen leveren. Met elk abonnement dat je afsluit krijg je de eerste drie maanden € 10,- korting op je abonnement.

Als je niet kunt wachten op de uitslag vanbeste internet provider 2017, raden we het aan om de providers met elkaar te vergelijken. Aan de hand van je postcode kan je meteen zien wat de beste opties zijn op jouw adres.

> Terug naar het overzicht
 
 
U bent hier  :Home