Snelste provider van 2020

T-Mobile heeft begin dit jaar de snelheid van haar snelste glasvezelabonnement verhoogd naar 750 Mb/s upload- en downloadsnelheid. Daarmee biedt T-Mobile van de grote landelijke providers het allersnelste internet abonnement aan. En dat voor een zeer scherpe maandprijs. Met dit abonnement van T-Mobile wordt internetten en video’s streamen pas echt leuk. Zo stream je supersnel en probleemloos video’s en audio in 4K-kwaliteit en ook browsen is met glasvezel internet een fluitje van een cent.

Telfort logo
2019
Caiway logo
2020
T-Mobile logo
2021

Hoe bepalen wij de snelste?

Welke internet provider op jouw adres het snelste is wordt bepaald door welke typen internet op jouw adres beschikbaar zijn: (A)DSL, kabel of glasvezel. Het type internet bepaalt ook de hoogst haalbare upload- en downloadsnelheid. Met (A)DSL- en kabel internet kun je respectievelijk 200 Mb/s tot 400 Mb/s downloadsnelheid halen. Glasvezel is het allersnelste breedband internet waarmee je tegelijkertijd tot 750 Mb/s kunt downloaden en uploaden.

De snelste internet provider vind je tot slot op basis van je internet gebruik in combinatie met internetsnelheid en internet type. Wordt er veel tegelijkertijd gebruik gemaakt van het internet binnen je huishouden? Kies dan altijd voor voldoende snelheid.

Hoe bepalen wij de snelste internet provider
Vergelijk Keurmerk
Consumentenbond beoordeling
Tweakers keurmerk

Snelste internet en TV provider

De snelste internet en TV  provider van dit moment is T-Mobile. De provider biedt een internetsnelheid van 750 Mb/s glasvezel internet en een tv-zenderpakket met 66 zenders, waarvan 36 in HD kwaliteit. Met dit abonnement kun je zonder problemen met meerdere apparaten tegelijk interactief tv kijken en eindeloos online streamen. Ben je niet thuis? Ook dan hoef je niets te missen van je favoriete programma’s & series met de Live TV app.

beste internet provider expert

TIP: Het aantal tv-zenders dat in Ultra HD te bekijken is zal in de toekomst alleen maar toenemen. Om in Ultra HD-kwaliteit tv te kijken heb je een snelle internetverbinding nodig. Glasvezel internet is hiervoor bij uitstek geschikt.

Bij abonnement van T-Mobile krijg je een halfjaar lang €10,- korting per maand. Ook krijg je standaard een gratis Wifi repeater, zodat je overal in huis écht goed Wifi bereik hebt. Alleen dan geniet je optimaal van supersnel glasvezel internet. Ben je tot slot een voetbalfanaat en wil je niets missen van de beste voetbalwedstrijden? Met dit abonnement van T-Mobile kijk je gratis naar Fox Sports Eredivisie.

Lees meer over de snelste

Snelste provider alleen internet

Ben je niet geïnteresseerd in traditioneel tv kijken en kijk je je favoriete series & films gewoon online? Vind dan het snelste internet op jouw adres door alleen internet te vergelijken. Check de beschikbaarheid van (A)DSL, kabel en glasvezel op je postcode ontdek wat de snelste internet provider is voor alleen internet.

Snelste internet

Snelste provider alles in 1

Vaak is een telefoonaansluiting gratis en geven providers flinke korting op een alles in 1 pakket. Ook al bel je niet veel met de vaste telefoon, dan kan het toch handig zijn om te kiezen voor een alles in 1 pakket. Wil je het snelste internet combineren met een uitgebreid tv-zender pakket en een vaste telefoonaansluiting? Vergelijk dan alles in 1 pakketten en vind de snelste provider met alles in 1 op jouw adres.

Snelste alles in 1